Account Manager Integreate

  • Sales
  • Vilvoorde, Belgium

Account Manager Integreate

Job description

Adverteerders willen vandaag meer dan gewoon hun spot, banner of print-ad tonen in media. Ze willen een sterk partnership aangaan en een relevant verhaal vertellen. En daarvoor kunnen ze aankloppen bij Integreate, het creatieve hart van DPG Media Advertising.
Elke dag bedenken en realiseren de teams van Integreate campagnes waarbij de marketing- en businessdoelen van de adverteerder een geïntegreerd verhaal vormen met de media, merken en platformen van DPG Media.
Een geïntegreerde campagne vertrekt natuurlijk vanuit een goed begrip van de noden van de adverteerder. Daarom zoeken wij een consultative salestopper als toffe collega en Account Manager Integreate.

JOUW FUNCTIE:

● Je doel is om de noden van onze adverteerders zo goed mogelijk te begrijpen: waar droomt hij van en waar ligt hij ‘s nachts van wakker?
● Hiervoor ga je in rechtstreekse dialoog met de adverteerder en je bouwt een sterke band op.
● Je strategische inzichten in merken en communicatiestrategieën maken dat je een graag geziene sparringpartner bent voor je klanten.
● Al die input vertaal je in een glasheldere briefing voor het creatieve team waarmee je samenwerkt.
● Wanneer je tenslotte het campagne-idee pitcht bij je klant, doe je dat met zo waanzinnig veel passie en overtuigingskracht dat je klant ‘s nachts gaat dromen over jouw creatief concept.
● En... jij weet hoe je een deal moet closen. Uiteraard.

Job requirements

Oké, we zouden hier een rondje vacaturebingo kunnen spelen met begrippen als ‘teamplayer’, ‘affiniteit met digital’, ‘problem solver’, ‘commerciële skills’, ‘klant- en resultaatgericht denken’ etc. Maar dat had je hoogstwaarschijnlijk zelf wel al afgeleid uit je functieomschrijving. Wat we wel nog graag in the picture willen plaatsen:

● 5 jaar ervaring, please
● drietaligheid (Nederlands, Frans, Engels) is een must
● creatief en conceptueel meedenken geeft je energie. En véél! ;)

WAT JE VAN DPG MEDIA ADVERTISING MAG VERWACHTEN?

Je komt terecht in een toonaangevend mediabedrijf, dat bruist van de toffe collega’s. Zij zijn net als jij gebeten door de creativiteit en constante innovatie in de mediasector en stomen jou graag klaar voor de job. Het wordt een avontuur waarin geen week op elkaar lijkt en waarbij je goesting om een stap verder te gaan dagelijks geprikkeld wordt.

Bij DPG Media geef je het beste van jezelf. In ruil krijg je niet alleen een aantrekkelijk salaris, een bedrijfswagen en tal van extralegale voordelen, maar ook de kans om mee te groeien in een boeiende en motiverende werkomgeving.


Ben jij top in je vakgebied of heb je de ambitie om top te worden? Fleur je helemaal op in een warme, creatieve, bruisende omgeving waarin je constant uitgedaagd wordt? Neem contact met ons op en laten we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Want jouw talent is welkom bij DPG Media, ongeacht jouw achtergrond en voorkeuren.


KLINKT ALS HELEMAAL JOUW DING?

Wachten is zelden een goed idee als het gaat om een deal te closen, toch? Gewoon onmiddellijk reageren en overtuig ons van je kwaliteiten. Via mail, cv, motivatiebrief of een kick-ass Google Slide-presentatie?