Account manager eCommerce

 • Marketing
 • Antwerpen, Belgium

Account manager eCommerce

Job description

Denk jij graag mee over e-Commerce campagnes en weet je vervolgens precies wat er nodig is om de campagnes (tickets, producten) te vermarkten? Dan is de rol van Account Manager zeker iets voor jou! Dit doe je altijd in zowel het belang van de partner als DPG.

Wat ga je doen

In deze rol als Account manager Commerce ben je specifiek verantwoordelijk voor de Belgische klantenportefeuille. Jij bent het aanspreekpunt voor eCommerce en je speelt een belangrijke rol in het behouden en verder verbeteren van tevredenheid van onze partners.

 • Je bezoekt regelmatig klanten/partners en bent zo altijd op de hoogte van de behoeften van deze partners en ontwikkelingen in de branche.

 • Je identificeert upsell of cross sell kansen om de verkoop van de partner te optimaliseren: er is nog veel te winnen!

 • Als echte e-commerce professional weet jij hoe je jouw partners/klanten kunt helpen om meer producten te verkopen en de campagne te optimaliseren en geef je hierover advies.

 • Je bent verantwoordelijk voor de evaluaties met de partner en bijsturing van campagnes samen met campagne management.


Je bent de schakel tussen het campagne team en de klant/partner. Je staat er dus niet alleen voor als het gaat om het leveren van succes voor je partners - het is een teamprestatie.

Verder werk je in deze rol nauw samen met onze Nederlandse collega’s die zowel de Belgische als Nederlandse markt benaderen.

Job requirements

 • Je hebt een 5-tal jaren relevante ervaring (bij voorkeur in een B2C omgeving)

 • Je bent enthousiast en een echte teamplayer

 • Je denkt in oplossingen

 • Je bent gestructureerd en werkt planmatig aan het behouden van je klantenpakket om je groeidoelstellingen te realiseren.

 • Je bent proactief en hands-on

 • Je bent flexibel

 • Je bent commercieel ingesteld en resultaatgericht

 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal

 • Je hebt affiniteit met onze mediamerken

 • Je hebt een affiniteit met sport (crf Gouden Spelen)


Wie zijn wij

De afdeling Commerce is binnen DPG Media dé plek waar alle Commerce- activiteiten plaats vinden. Zowel voor grote nieuwsmerken zoals Het Laatste Nieuws & De Morgen, onze magazine titles (onder andere Dag Allemaal, Story, Nina en TeveBlad), en de entertainment merken (VTM, Q-Music, JOE FM,...).

Hierbij willen we België informeren, inspireren en activeren met allerlei voordelen. Met de afdeling zijn we verantwoordelijk voor het creëren van aanbod, het beheer, de branding en het uitvoeren van campagnes van onze webshops.

Wat mag je verwachten van DPG Media?

Deze opportuniteit biedt je een fantastische job in hét mediabedrijf van Vlaanderen. Je krijgt er bovendien een top team van collega’s bovenop. Collega’s die bruisen van energie en gebeten zijn door het creëren van media van hoogstaande kwaliteit.

Creatieve oplossingen voor complexe problemen en samenwerken met veel verschillende teams: werken bij DPG Media is elke dag anders. Die realisaties kunnen we enkel neerzetten dankzij teamwork en een toffe werksfeer. Van de inspirerende babbel aan de koffiemachine, de uitnodigende inrichting van onze gebouwen tot de legendarische personeelsfeesten: de mediavibes hangen overal.

We geloven daarnaast in een gezonde werk-privébalans waarbij we je voldoende zuurstof geven door ons well-being en flexwerk beleid.

De strategie van DPG Media focust op de digitale versnelling en hoe we ervoor zorgen dat we als leidend mediabedrijf voorop blijven. Daarvoor zijn ook jouw talenten, kennis en skills cruciaal. Dus geven we je alle kansen om te blijven groeien. Zo houd je grip op je toekomst. Via verschillende opleidingen en de “Academy by DPG Media” neem je ownership over jouw ontplooiing.

Ben jij top in je vakgebied of heb je de ambitie om top te worden? Fleur je helemaal op in een warme, creatieve, bruisende omgeving waarin je constant uitgedaagd wordt? Neem contact met ons op en laten we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Want jouw talent is welkom bij DPG Media, ongeacht jouw achtergrond en voorkeuren.