Stagiair Graphic design - Tweakers.net

Functieomschrijving

Amsterdam - Heb je een passie voor design en droom je ervan mee te mogen denken over creatieve oplossingen en campagnes voor de klanten van de grootste techsite van Nederland? Dan zoeken we jou!


Wat ga je doen

Het Concepts Team van Tweakers bedenkt de campagnes voor de klanten van Tweakers die meer willen dan een bannercampagne. Wij gaan in gesprek met de klant en zorgen voor creatieve oplossingen voor alledaagse (marketing)problemen. Als stagiair ga jij ons hierbij helpen. We zien graag dat jij de conceptmanagers ondersteunt en het denkproces versnelt door het maken van designs, concepten & pitches. Je zult veel van de banners, buttons, landingspages, naamkaartjes, promotiemateriaal maken en bewaakt de gewenste huisstijl van de designs.


Wie zijn wij
Al meer dan twintig jaar is Tweakers dé autoriteit op het gebied van technologie en aankooporiëntatie van consumentenelektronica. Bij Tweakers werken mensen met passie voor technologie en internet. Het platform heeft drie belangrijke pijlers: technieuws en -artikelen, de community (Gathering of Tweakers) en de Pricewatch. Maandelijks gebruiken miljoenen Nederlanders onze site om voorop te blijven lopen op het gebied van snel veranderende technologie.


Wij bieden jou

  • een uitdagende stageplaats in een ambitieuze en boeiende leeromgeving
  • de mogelijkheid om design -ervaring op te doen bij een mooi merk
  • betrokkenheid bij onze actie, zoals deze of zoals te zien op ons Youtube-kanaal.
  • afwisselend werk, goede begeleiding en leuke collega’s
  • een marktconforme stagevergoeding

Vereisten

Wie wij zoeken
We zoeken een designer die ons kan helpen bij de realisatie van campagnes met adverteerders. Van branded content en community-activaties tot unieke events en videoproducties. Wij zoeken iemand die zelfstandig te werk gaat en ervoor zorgt dat onze klanten verrast worden met originele en effectieve designs tijdens een samenwerking met Tweakers. Als hbo-student beschik je over de volgende skills:

  • Je hebt ruimschoots ervaring met Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator
  • Je wilt graag brede ervaring opdoen bij een mediabedrijf
  • Je hebt 4 tot 6 maanden de tijd voor een meeloopstage
  • Je bent creatief en in staat originele design-oplossingen te bedenken
  • Je hebt affiniteit met technologie, gadgets en elektronica

Interesse?

Lijkt het je wat om als stagiair aan de slag te gaan op het Tweakers-hoofdkantoor in Amsterdam? Reageer dan via de button op deze pagina. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ilonka Stevens, Projectmanager Sales & Concepts Tweakers, ilonka.stevens@dpgmedia.nl.