Full stack developer

Functieomschrijving

Amsterdam - In deze rol als full stack developer bouw jij aan de systemen die ervoor zorgen dat de krant dagelijks en op tijd bij onze abonnees op de mat ligt.

 

Wat ga je doen?

Je gaat helpen om de huidige IT-omgeving bij DPG Media Distributie te transformeren naar wat het moet worden in de toekomst. Door het ontwerpen en bouwen van oplossingen help jij om onze distributie omgeving wendbaarder en meer schaalbaar te maken. Dit doe je door:

 • met je team mee te denken en bouwen aan te realiseren oplossingen.
 • te werken met de nieuwste technieken, zoals serverless en cloud based oplossingen, werken met Go en Elm.
 • te zorgen voor technische ondersteuning van de gebruikers en processen in het huidige landschap.

 

Wie zijn wij

Je gaat werken in een team met 9 collega’s. Voorop staat samenwerking, initiatief nemen en een Agile mindset hebben. Je werkt in een cross-functioneel Agile team, met verschillende specialiteiten. Als team ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de low-level architectuur, het bouwen, het testen, het opleveren en het onderhouden van de software. Up-to-date blijven van nieuwe ontwikkelingen en kennisdeling met je collega’s is bij ons dan ook gebruikelijk.

 

Wij werken samen met Distributie aan het realiseren van hun missie om de organisatie wendbaar te maken om zo ook in de toekomst met de goede prijs/kwaliteit de krant te bezorgen. 

 

Wij bieden jou

 • Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Laptop en telefoon van de zaak.
 • Keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld).
 • 24 vakantiedagen, met optie tot bijkopen.
 • Werken met de nieuwste stack.
 • Jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie).
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.


We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.


Ontdek wat wij je te bieden hebben of leer onze tech organisatie kennen! En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

Functievereisten

Wie ben jij

Belangrijk is dat jij de ambitie hebt om te blijven leren, zodat je een nieuwe omgeving en nieuwe technologie eigen maakt. In dit team zoeken we een echte teamspeler, die gemakkelijk communiceert met collega’s en gebruikers. Verder heb jij:

 • enkele jaren ervaring en kennis van een solide backend-taal (bijvoorbeeld Java, Python, Node.js, Go), REST, HTML, CSS, modern Javascript en SQL
 • ervaring met microservices architectuur, API ontwerp, DDD en de principes van de 12-factor app.
 • een streepje voor als je ervaring hebt met NoSQL (MongoDB), Go, Elm, AWS Lambda functies, AWS S3 of AWS DynamoDB is. We bieden je hierin ook de mogelijkheid om te blijven leren en deze technologie eigen te maken. 


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.


Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan nu!

Heb je nog wat vragen? Ik beantwoord deze graag via venetia.de.wit@dpgmedia.nl


*Wij zijn op zoek naar iemand die in Nederland woont en werkt.

 

Wij doen graag onze werving zelf en wensen niet samen te werken voor de invulling van deze rol