CRO E-mail Marketeer

Functieomschrijving

Amsterdam - De afdeling Circulation, verantwoordelijk voor de abonnementenverkoop voor meerdere kranten- en tijdschriftentitels van DPG Media, is op zoek naar een E-mail Marketeer met CRO focus.

Wat ga je doen?
Jij als CRO E-mail Marketeer weet precies hoe je iemand triggert abonnee te worden! Je verplaatst je graag in de positie van jouw doelgroep en weet wat er speelt. Op deze manier weet jij precies hoe je hen, via e-mail, doelgericht bereikt. Hiervoor stel je onderzoeksvragen op, analyseer en rapporteer je audiences en gebruikersdata. Vervolgens initieer je e-mail optimalisaties en voert deze ook zelf uit. Je rapporteert aan de Lead CRO E-Mail Marketeer. Verder:

 • heb jij contact met verschillende stakeholders en weet inzichten helder te presenteren.
 • weet je met gemak uiteenlopende projecten tegelijkertijd te begeleiden.
 • leg je verantwoording af met betrekking tot optimalisatie initiatieven binnen e-mail, e-mail landingspagina's en verwante journeys van Circulation.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt. 


Wie zijn wij
Je komt terecht op de afdeling Circulation wat bestaat uit ca. 50 collega’s. Samen zorgen wij voor de werving van nieuwe klanten voor onze kranten en tijdschriften. Het team bestaat uit digital en non digital specialisten, denk aan developers, data, online marketeers en DM. Wij zijn allemaal sales gericht en vieren successen. Borrelen, als het weer kan, graag met elkaar en gaan voor elkaar door het vuur. 


Wij bieden jou

 • Salaris, passend bij jouw ervaring.
 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget.
 • 36-urige werkweek.
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.

Functie eisen

 • Je hebt HBO+ werk- en denkniveau.
 • Je hebt ca. 3 jaar relevante ervaring.
 • Aantoonbare ervaring met email systemen, Google Analytics, Looker, survey tooling.
 • Je bent analytisch en weet duiding te geven aan data uit allerlei bronnen (web analytics, surveys, user tests, heatmaps, recordings).
 • Je bent resultaatgericht en weet voor uiteenlopende KPI’s passende optimalisaties te bedenken.
 • Je beheerst de Nederlandse taal op native niveau.

Functievereisten

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan snel.

Heb jij eerst nog vragen? Ik beantwoord die graag via roxanne.rinkes@dpgmedia.nl of 06-21370122. Een WhatsApp bericht mag ook.


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.