Aller au contenu

Fullstack developer AutoWeek

Op locatie
 • Hoofddorp, Noord-Holland, Nederland

Functieomschrijving


Hoofddorp/ Amsterdam:
Voor ons gevestigde merk AutoWeek zoeken we een fullstack developer (Symfony/React) die het leuk vindt om door de code heen te gaan, om uit te zoeken waar verbeteringen mogelijk zijn. 

Over AutoWeek
De website van AutoWeek is het grootste online automotive portal van Nederland met meer dan 3 miljoen unieke bezoekers per maand. AutoWeek is een sterk merk dat 25 jaar bestaat. Het heeft een sterke tech stack, maar er is ook nog werk aan de winkel om het efficiënter te maken.

Het team bestaat uit 3 ervaren developers die gedreven zijn om dingen te fixen, met een no-nonsense aanpak. Ze zijn zeker ook in voor een lolletje. Het team werkt samen met een product owner. In het team zit veel ervaring en expertise waar je een hoop van kan leren! Iedereen is gedreven om het beste resultaat met elkaar te behalen.

Wij werken aan een toekomstproof platform waarbij kwaliteit belangrijk is, daarom hebben wij gebruikerservaring, test coverage, performance en security hoog in het vaandel staan.

Wat ga je doen?
Samen met het team zorg je ervoor dat huidige en toekomstige waarden op AutoWeek optimaal ingezet worden, waarbij de gebruiker centraal staat en je als development team zorgt voor de technische basis die daarvoor nodig is.

Jij werkt aan de ontwikkeling van een volwassen techstack, met de daarbij passende frameworks. Hierbij kun je denken aan: Symfony, AWS, React.js

Wij bieden

 • Marktconform salaris afhankelijk van kennis en werkervaring;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een uitdagende functie o.b.v. 36 uur, waar jij veel ruimte krijgt om te bouwen en waarde toe te voegen voor DPG Media;
 • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget, wat naar eigen inzicht kan worden besteed;
 • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;
 • Ruimte voor ontwikkeling d.m.v. trainingen cursussen en andere opleidingsmogelijkheden

Vereisten

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

 • 4+ jaren gewerkt met PHP, Symfony, React, MySQL, MariaDB en complexe queries

 • 1-2 jaar ervaring met Docker op lokale en productie development omgevingen. Je hebt kennis van AWS, AWS Services (bijv. SQS en SNS)

 • Ervaring met third-party APIs, OpenAPI Specification en frameworks

 • Kennis van NextJS, VueJS, Node.js en TailwindCSS is een bonus

 • Je bent gewend om te werken met Git, CICD, Unit testing


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Word jij binnenkort onze nieuwe collega?
Solliciteer dan nu!
Eerst nog wat meer weten? Ik beantwoord graag je vragen via leonie.lugtenberg@dpgmedia.nl

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben of leer onze tech organisatie kennen! En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.


of