Stagiair Projectmanager Magazines

Job description

Hoofddorp- Bovenmatige interesse in de media? Trendspotter? Sterke projectmanagement skills of druk bezig deze te ontwikkelen? Ben je creatief met tekst en beeld? En volg je een Hbo-/WO-opleiding? Lees dan snel verder, want misschien zijn we wel op zoek naar jou!

Digital Magazines team

Tijdens je stage maak je onderdeel uit van het Digital Magazines Team, waarbij je de projectmanager ondersteunt bij verschillende projecten en werkzaamheden. Wat heel afwisselend is, doordat er 14 merken onder onze hoede vallen: Libelle, Margriet, Flow, Veronica, Superguide, TotaalTV, Donald Duck, Tina, ZoZitDat, Flair, VIVA, Story, Nouveau en Events.
Je gaat samenwerken met de verschillende afdelingen binnen DPG media, waaronder de marketingafdeling en natuurlijk de redacties van de magazine merken zelf.


Hoe jouw stage eruit komt te zien

Je taken variëren van het tot stand brengen en versturen van de interne Magazines nieuwsbrief (input verzamelen, schrijven, beelden opmaken) tot het ondersteunen van de projectmanager en het Management Team bij verschillende werkzaamheden en projecten. Denk hierbij aan het maken van presentaties, het ondersteunen van (digitale) bijeenkomsten of projecten en het onderzoeken van trends & ontwikkelingen op de markt.

Je krijgt een kijkje in de keuken bij veel verschillende Magazines merken, waar je meewerkt aan innovatieve en strategische projecten. En uiteraard staan we open voor aanvullingen, zodat jij je binnen je stage goed kan ontwikkelen. Het gaat om een fulltime stage (36 uur), startdatum in overleg.

Job requirements

Wij zoeken iemand die…

 • Een relevante Hbo-opleiding volgt (bijvoorbeeld: Media, Informatie & Communicatie, Journalistiek, Communicatiewetenschap);
 • De Nederlandse taal perfect beheerst
 • Je bedenkt frisse ideeën en deelt deze graag met je nieuwe collega’s
 • Affiniteit heeft met media en projectmanagement
 • Creatief is en ervaring heeft met Photoshop Elements
 • Daarnaast hebben Powerpoint, Excel en Word weinig tot geen geheimen voor jou
 • Fulltime beschikbaar is voor minimaal 3 maanden
 • Pro-actief is

Wij bieden…

 • Uitdagende stageplek (lees: je krijgt veel verantwoordelijkheid en net zo veel kansen);
 • Creatieve, dynamische omgeving. Een kijkje in de keuken bij maar liefst 14 mooie Magazine merken!
 • Marktconforme stagevergoeding, namelijk 350 euro per maand (HBO-studenten)


Interesse?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Stuur je sollicitatiebrief met motivatie en cv naar Nicky van der Heijden, Projectmanager Digital Magazines: nicky.vanderheijden@dpgmediamagazines.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geschikte en enthousiaste kandidaten worden uitgenodigd voor een digitaal kennismakingsgesprek. We laten je altijd weten of je bij de selectie zit.


Stage lopen bij DPG Media

Stagelopen bij DPG Media betekent niet alleen dat je de door jou geleerde theorie in de praktijk brengt door een bijdrage te leveren aan ons ambitieuze teams, ook ga je bij ons écht wat leren. Volg interessante workshops via de Academy, maar sla ook vooral de activiteiten van de stagecommunity (voor en door stagiairs) en (de digitale) vrijdagmiddagborrel niet over! Een aanvulling ben je zeker, want jouw creatieve en frisse blik worden erg gewaardeerd. Na je stage kan je zeggen dat je ook nog écht eens toffe dingen hebt bereikt. Zet dat maar op je cv!