Skip to content

Stagiair Content Creation bij Margriet

Hoofddorp, Noord-Holland, NederlandStage

Functieomschrijving

Hoofddorp - Het content creation team van Margriet is op zoek naar een enthousiaste, stagiair(e) met feeling voor tekst, beeld en social media. Houd jij van schrijven voor verschillende kanalen, ben je een doorzetter en niet bang om de telefoon te pakken? Dan is dit de stageplek voor jou.

Wat ga je doen?
Je bedenkt, zoekt, selecteert, verzamelt en produceert de mooiste content voor Margriet - print en online. Je schrijft over de meest uiteenlopende onderwerpen, passend bij de 60+ doelgroep van Margriet. Van gezondheid tot astrologie en van psyche tot handige lifehacks.

Over ons
Margriet is een merk van DPG Media. DPG heeft met haar sterke merken een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche. Elke dag werken we met ontzettend veel plezier aan ons portfolio dat bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder AD, Donald Duck, Flow, Libelle, Margriet, NU.nl, Qmusic, Tina en vtwonen. Je wordt dus onderdeel van een groter geheel: met al onze merken bereiken we elke maand ruim 80% van de Nederlanders. Hoe tof is dat?

Vereisten

Wie ben jij?
Je volgt een relevante HBO-opleiding of universitaire studie richting communicatie, marketing, online media, journalistiek. Je hebt ervaring met social media, zoals Instagram, Facebook, Twitter en Google+. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Bij voorkeur kun je werken met Photoshop & Indesign.

Wat wij bieden

  • Een interessante en leerzame stageplek op onze redactie in Hoofddorp voor minimaal 3 maanden.

  • 36-urige werkweek (eens in de week een halve dag vrij of eens in de 2 weken een hele dag).

  • Je werkt voornamelijk op onze redactie in Hoofddorp, maar max. 2 dagen in de week vanuit huis werken is een optie.

  • Een passende stagevergoeding.

  • En een heel gezellig team!


Ja, ik wil deze stage doen!
Ben je enthousiast geworden en zou jij graag deze Content Creation stage doen bij Margriet? Stuur dan een mail (dus niet via de onderstaande button) met je motivatie en cv naar merel.schut1@persgroep.net. Ook voor vragen mag je mailen. We hopen snel van je te horen!

of