Software architect PHP

Job description

Hoofddorp - Ben jij de software architect die van high level concept tot een realistische technische oplossing komt?

Is jouw dag succesvol wanneer jouw ontworpen digitale oplossing met succes in productie gaat? Lees dan snel onderstaande functie door:


Wie zijn wij

Je bent werkzaam voor onze A-merk online magazine brands zoals Donald Duck, Margriet, Viva, Flair, Zozitdat, Tina, Veronica, Superguide, Story, Nouveau. Je komt te werken in een van de grootste media bedrijven met een enorme drive om ambitieuze online resultaten realiseren.

Magazines cluster is een ambitieus development team met aansprekende merken. Er is een nauwe samenwerking met de business stakeholders, zij zijn een onderdeel van het proces, samen creëren wij succesvolle online producten.


Wat ga jij doen
Binnen DPG zijn alle architecten nauw met elkaar verbonden, waardoor je met veel technieken in aanraking komt van online tot distributie, de uitgelezen kans om je technische horizon te verbreden. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • Samenwerking, stakeholders, developers en architecten om tot een oplossingsrichting en haalbaar software ontwerp te komen. 
 • Verantwoordelijk voor clean code, dit vergt het ontwerpen van prototypes, het neerzetten van de technische basis en implementeren van technologieën.
 • Je werkt in het development team van bestaande technische oplossingen waarbij de doorontwikkeling op de juiste manier dient te gaan, hier draag jij ook zorg voor.


Wij bieden

 • Salaris passend bij jouw ervaring.
 • Een 36-urige werkweek.
 • Persoonlijke keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld).
 • Deelname aan de winstdelingsregeling.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.
 • Locatie in Hoofddorp (momenteel werken we vanuit huis).
 • Werken met de nieuwste stack.
 • Kennisdeling vanuit onze tech collega's.


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.


We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.


Ontdek wat wij je te bieden hebben of leer onze tech organisatie kennen! En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.

Job requirements

Jij hebt:

Brede en diepe technische kennis

 • Communicatieve vaardigheden
 • Analytisch vermogen, kunnen denken in alternatieven
 • Hands-on kennis van PHP, AWS, Symfony, WordPress, CI/CD
 • Allround kennis van DevOps is een pré


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.


Word jij binnenkort onze nieuwe collega? Solliciteer dan nu!
Eerst nog wat meer weten? Ik beantwoord graag je vragen via mark.van.dommelen@dpgmedia.nl. Bellen of appen mag ook op +316 83 80 00 59.


Wij doen graag onze werving zelf en wensen niet samen te werken voor de invulling van deze rol.