Senior Receptiemedewerker

 • Facilities
 • Amsterdam, Netherlands

Senior Receptiemedewerker

Job description

Amsterdam- Ben jij een hands-on topper die wil meewerken aan gastvrije en professionele recepties? Dan zoeken wij jou om mee te bouwen aan het visitekaartje van onze vier grote DPG Media locaties.

Wat ga je doen?
Je werkt in het Facility team en met elkaar zorgen wij voor een fijne werkplek voor onze collega’s en onze bezoekers. DPG Media is overal in Nederland vertegenwoordigt en daarom hebben we het over meer dan 40 locaties. Waarvan we op vier locaties een receptie in eigen beheer hebben en we met een team van zes medewerkers zorgen voor een prettige werkomgeving.

Jouw werkweek bestaat onder andere uit:

 • zorgdragen voor een juiste invulling van de bezetting bij de recepties;

 • het draaien van receptiediensten;

 • diverse administratieve werkzaamheden;

 • je bespreekt verbetervoorstellen met je leidinggevende en werkt deze uit.

Voor jouw coördinerende taken heb je wekelijks uren beschikbaar waarop je niet actief inzetbaar bent bij de receptie.

Wat jou de perfecte aanwinst maakt:
Voor deze rol zoeken wij iemand die al enige ervaring heeft opgedaan in een soortgelijke omgeving. Je vindt het leuk om afspraken en processen binnen de receptie te borgen, verbeteringen te signaleren en je zorgt voor een prettige sfeer rondom de recepties. Verder:

 • heb je MBO / HBO werk- en denkniveau;

 • heb je gastvrijheid hoog in het vaandel staan;

 • ben je flexibel en werk je gestructureerd;

 • ben je stressbestendig en weet hoe te handelen bij calamiteiten.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Wat je van ons krijgt

 • 24 tot 32-urige werkweek;

 • een salaris passend bij ervaring en kennis;

 • je ontvangt 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget;

 • volop opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden.

Job requirements

Solliciteren, en dan?
Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Senior Receptiemedewerker? Solliciteer dan uiterlijk 18 november 2022. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Eerst nog wat meer weten? Roy Snoeijink beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar roy.snoeijink@dpgmedia.nl

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.