Performance Marketeer Job Markets

Job description

Amsterdam - Heb jij verstand van meerdere digital disciplines maar ben je wel iemand die altijd eerst naar de data kijkt? Dat is mooi, want wij zijn op zoek naar een Online Marketeer Job Markets. Samen met digital specialisten uit het team zorg jij voor een overkoepelende online marketing strategie voor onze DPG Recruitment merken - Nationalevacaturebank.nl en Intermediair.


Wat ga je doen

Uiteraard ben jij zowel strategisch als operationeel. Want als Online Marketeer ben jij altijd benieuwd naar de voortgang van je campagnes en weet jij precies wat er speelt. Je vertaalt de bedrijfsdoelstellingen door naar performance marketing en in specifieke marketingkanalen/kanalenmix. De voortgang van de campagnes analyseer, optimaliseer en rapporteer jij continu aan de Hoofd Marketing. Maandelijks check jij de budgetten, lopen we op schema, moeten aanpassingen gedaan worden en welk budget reserveer je voor welk kanaal. Verder ben jij ook oa. verantwoordelijk voor:

 • Het advies over bijdrage ecommerce omzet, leadgeneratie, conversie verhoging, kwaliteit traffic, SEA voor onze B2B-webshop.
 • De implementatie van marketing-tooling binnen Google Tag Manager en Google Optimize om zo tracking en optimalisaties van (performance) campagnes en CRO op website bij te tracken.
 • Het opzetten van nieuwe A/B testen om nieuwe doelgroepen aan te spreken

Wie zijn wij

DPG Recruitment, onderdeel van DPG Online Services, is dé Recruitment specialist voor werkgevers, werknemers, ZZP-ers en studenten op de Nederlandse arbeidsmarkt. We brengen bedrijven en ondernemers in contact met die ene perfecte kandidaat als er een vacature is. Dat is natuurlijk geweldig, want zo helpen we bedrijven aan talent en kandidaten met een belangrijk aspect in het leven: een baan!


Je komt te werken in een veelzijdig en multidisciplinair marketing team waar je de ruimte krijgt en ondernemerschap en eigen intiatief beloont wordt. Je rapporteert rechtstreeks aan de hoofd marketing van het team waardoor de lijnen kort zijn. Daarnaast werk je samen met tal van digitale experts die ervoor zullen zorgen dat je qua kennis en kunde je kan ontwikkelen tot een echte digitale expert. En hoe mooi is het om te werken voor twee van Nederlands belangrijkste jobportals: nationalevacaturebank.nl en intermediair.nl.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.


Wij bieden jou

 • Salaris, passend bij jouw ervaring.
 • Je ontvangt 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget.
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een leuk en dynamisch team waar je veel mee gaat samenwerken.


Functie eisen

 • HBO-/WO werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met online job marketing.
 • Ervaring met o.a Google Analytics, Google Ads, Google Optimize en Google Tagmanager
 • Ervaring met performance marketing, online lead generation en A/B testing.
 • Je bent secuur, want jij weet als geen anders dat je alle campagnes elk moment jouw volle aandacht nodig hebben.

Job requirements

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan snel!

Heb jij eerst nog vragen? Ik beantwoord die graag via roxanne.rinkes@dpgmedia.nl of 06-21370122. Een WhatsApp bericht mag ook.


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.