Onderhouds- en allround storingsmonteur (Den Haag)

Job description

Den Haag - Wil jij er voor zorgen dat de krant op tijd in de brievenbus belandt? Ben jij een echte speurneus en werk je graag aan grote technische installaties met complexe techniek? Loop jij niet weg voor een uitdaging en geeft tijdsdruk jou juist de extra push om zaken voor elkaar te krijgen? Kom dan werken als Onderhouds- en allround Storingsmonteur bij DPG Media te Den Haag!


Wat ga je doen

Op onze locatie in Den Haag staan 2 krantenpersen waarop dagelijks diverse ochtendbladen worden gedrukt en klaargezet voor de bezorging / distributie. Deze machines worden vooral in de nacht gebruikt en hebben veel onderhoud nodig. Bij verstoringen moet er adequaat en direct worden gehandeld. De storingsoorzaak moet worden geïdentificeerd en zo snel mogelijk worden verholpen. Samen met jouw team zorg je ervoor de machines in perfecte staat te houden. Hierbij komt jouw technisch inzicht goed van pas. Want uiteindelijk moet de krant op tijd in de brievenbus! De voornaamste taken zijn:

 • het zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden met betrekking tot het voorkomen van en het oplossen van storingen;
 • het uitvoeren van periodiek en preventief onderhoud op mechanisch-, elektro- en elektronicagebied aan machines en installaties (o.a. offset rotatiepersen, transportsystemen, nabewerkingapparatuur en gebouweninstallaties);
 • Zorgdragen dat productieprocessen ongestoord doorgang kunnen vinden, waarbij het accent ligt op persbesturingssystemen, besturingssystemen nabewerking, reelhandling, datacommunicatiesystemen, industriële datanetwerken en PLC techniek.


Het team

Het team van monteurs bestaat uit gedreven W en E monteurs. Elke dag zorgen zij ervoor dat de machines blijven draaien. Dit doen wij in een 2-ploegendienst. Zo staan er altijd meerdere monteurs paraat in de dag voor onderhoud en reparatie, en 2 in de nacht om voornamelijk storingen te verhelpen.


Wat maakt jou de perfecte kandidaat?
Voor deze functie zoeken wij een echte E-persoon met interesse voor grote machines en installaties en iemand die niet wegloopt voor complexe uitdagingen. Verder:

 • ben je in bezit van een technische opleiding MBO niveau 4, bijvoorbeeld richting Elektrotechniek;
 • heb je ervaring met PLC techniek en servomotorbesturing;
 • bezit je een analytisch vermogen, ben je stressbestendig en een echte aanpakker;
 • ben je een teamplayer en kan je een goede grap tussen collega's waarderen.


Wij bieden jou

 • een salaris passend bij ervaring en kennis;
 • een 36-urige werkweek;
 • je ontvangt 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget;
 • volop opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden.

Job requirements

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Onderhouds- en allround storingsmonteur bij DPG Media te Den Haag? Solliciteer dan uiterlijk maandag 31 januari 2022. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Eerst nog wat meer weten? Onze recruiter Robin beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar robin.pichler@dpgmedia.nl of een appje kan ook via 06-11274870.

Onze recruiters doen enorm goed werk, we hebben daarom geen hulp nodig om onze vacatures in te vullen. Dank je wel!


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, je ons ook op LinkedIn en Twitter.