Management Assistent

Job description

Hoofddorp – Wij zijn op zoek naar een energieke en gedreven management assistent voor de dagelijkse ondersteuning van directeur DPG Magazines en het management team. Samen werken we voor Libelle, Margriet, Flair, Flow, Story, Veronica Superguide, Totaal Tv , Nouveau, Donald Duck, Tina en Zozitdat.


Wat ga je doen

Als management assistent voer je proactief en doortastend alle secretariële en administratieve werkzaamheden uit voor de directeur en het managementteam. Je zorgt voor een soepele agendaplanning en organiseert verschillende bijeenkomsten en meetings. Verder:

 • Bewaak je deadlines, bereid je documenten voor en houd je overzicht op projecten, initiatieven en ontwikkelingen binnen de verschillende redacties en teams.

 • Breng je informatie op een slimme manier bij elkaar.

 • Houd je overzicht bij het sluiten van contracten.

 • Ondersteun je bij de (internationale) licenties van onze titels.


Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

Je bent een energieke verbinder die makkelijk communiceert en graag klaar staat voor anderen. Vanzelfsprekend ben jij flexibel en speel je makkelijk in op (onverwachte) veranderingen en beslis je snel. Je bent sterk in plannen en organiseren en bewaken van deadlines. Verder neem je mee:

 • Je beschikt over een gezonde dosis lef en bent niet makkelijk uit het veld te slaan.

 • Je hebt affiniteit met onze merken en hebt aantoonbare werkervaring binnen een commerciële organisatie.

 • Je beheerst meerdere talen.

 • Je bent uiteraard discreet, je werkt secuur en weet op de juiste wijze om te gaan met vertrouwelijke informatie.


Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staat we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.


Wij bieden jou

 • Een prima salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.

 • Keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld).

 • Jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie).

 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.

 • Reiskostenvergoeding.


Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als management assistent? Solliciteer dan uiterlijk 18 oktober. Je krijgt na de sluitingsdatum van de vacature altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Jacomine de Visser beantwoordt je vragen graag via jacomine.devisser@dpgmedia.nl

Job requirements

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Twitter.