Design stagiair(e) B2B Marketing

Job description

Hoofddorp - Voor ons B2B team zijn wij op zoek naar een Design Stagiair voor een periode van minimaal 5 maanden. Samen met een designer ben jij verantwoordelijk voor alle uitingen en producten die gecommuniceerd worden richting de markt. Zo ondersteun jij de designer en B2B Marketeers met het voorzien van ondersteunend beeldmateriaal voor marketingcampagnes, het produceren van verschillende soorten drukwerk, waaronder advertenties, factsheets, posters en kaarten en het opmaken van banners en webpagina’s.


Het team

Het B2B Marketing team is verantwoordelijk voor de positionering van DPG Media. Het team houdt zich bezig met business to business ontwikkelingen binnen de mediawereld. We ontwikkelen verschillende merkverhalen richting de adverteerdersmarkt, signaleren en produceren nieuwe cases en bieden nieuwe proposities aan richting de markt. Het team werkt nauw samen met sales en brand managers van de 56 verschillende merken.


Wij bieden:

  • een leuke omgeving, goede begeleiding, (online)borrels en de gezelligste collega’s.
  • een unieke stage om ervaring op te doen en te werken voor mooie, sterke merken.
  • een 36 urige stageweek voor minimaal 5 maanden.
  • een marktconforme stagevergoeding.
  • en een Laptop van de zaak.


Ben jij geinteresseerd in deze functie en heb jij:

  • ervaring met software van Adobe: Photoshop, Illustrator en Indesign?
  • affiniteit voor beeld en tekst en oog voor detail en esthetiek?
  • En ben jij creatief, doelgericht, multidisciplinair inzetbaar en leergierig?


Dan zien wij jouw cv en motivatie graag tegemoet!

Heb jij eerst nog vragen? Mail die dan gerust naar: b2bmarketing@dpgmedia.nl.

Job requirements

Stage lopen bij DPG Media

Stagelopen bij DPG Media betekent niet alleen dat je de door jou geleerde theorie in de praktijk brengt door een bijdrage te leveren aan ons ambitieuze teams, ook ga je bij ons écht wat leren. Volg interessante workshops via de Academy, maar sla ook vooral de activiteiten van de stagecommunity (voor en door stagiairs) en de (online) vrijdagmiddagborrel niet over! Een aanvulling ben je zeker, want jouw creatieve en frisse blik worden erg gewaardeerd. Na je stage kan je zeggen dat je ook nog écht eens toffe dingen hebt bereikt. Zet dat maar op je cv!

Over DPG Media

DPG Media heeft met haar sterke merken een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche. Elke dag werken we met ontzettend veel plezier aan ons portfolio dat bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Libelle, Margriet, NU.nl, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica Magazine. Je wordt dus onderdeel van een groter geheel: met al onze merken bereiken we elke maand ruim 90% van de Nederlanders. Hoe tof is dat?